Landelijke bijgebouwen met hun eigen handen

Een eigen binnenplaats of zomerhuisje is niet compleet zonder gebouwen: niet alles kan en moet in een huis worden opgeborgen, zelfs als de ruimte het toelaat. Het is veel praktischer om een ​​utiliteitsblok te plaatsen waarin alle overdreven "ruikende" materialen, evenals de apparatuur die nodig is voor het onderhoud van de site, worden opgeslagen. Op dezelfde plek, in de gebouwen op de site, kun je een workshop regelen: het is rustiger voor jou en voor je huis.

Landelijke gebouwen zijn een apart onderwerp. Vaak moeten ze inklapbaar worden gemaakt zodat ze tijdens de winter afwezigheid niet aan hun benen "vastzitten". Maar bij koud weer kan je niet zonder een schuur of een houtblok. In de schuren wordt de inventaris opgevouwen en is brandhout nodig voor comfort in de lente-herfstperiode, wanneer er nog weinig zonlicht is en het zomerhuisjeswerk al in volle gang is.

Landelijke bijgebouwen

Bijgebouwen kunnen zelfs een versiering van de site zijn. Dit is als je ze serieus en zakelijk benadert. Er is niet zo veel moeite en geld nodig om dezelfde schuur of houtschuur aantrekkelijk te maken, en niet alleen praktisch. En laat iedereen zijn eigen schoonheid hebben. Het belangrijkste is dat de contemplatie van de zelf gecreëerde structuur je voldoening moet schenken.

Een ander pluspunt van bijgebouwen is dat ze kunnen worden gebruikt om de technologie uit te werken voordat een serieuzere structuur wordt gebouwd. Je vond de technologie bijvoorbeeld leuk, maar je hebt een hulpprogramma nodig. Je oefent je vaardigheden en legt knopen op in dit "trainingsproject", en dan kun je iets substantiëler aanpakken.

En hoe verlaten ze de afgesloten ruimte?

Grote honden in huis houden is verre van het beste idee, omdat ze ruimte en frisse lucht nodig hebben. Ze zijn niet gefokt voor het binnenleven, dus het is lastig om ermee te leven. Maar de hond 'permanent' de tuin in laten is ook niet ...

Van de kruimel kan elke foto worden gemaakt

Het is niet zo moeilijk om te beslissen welke schommelglijbanen je op de speelplaats zet. Hoe bepaal je welke dekking er moet zijn? Er zijn te veel eisen. Een optie is een rubberen coating voor speeltuinen. Onlangs is het steeds populairder geworden, omdat ...

Verschillende coatings voor zomerhuisjes hebben hun eigen legeigenschappen

Na regen of in de lente is het een twijfelachtig genoegen om uit een zomerhuisje te komen met een kilo modder aan je laarzen. Het is om deze reden dat u begint na te denken over de noodzaak van parkeren in het land. Vol vertrouwen komt na de volgende regen, wanneer het mogelijk zal zijn om ver van de site te gaan ...

Klein frame huis voor een zomerresidentie

Een zomerhuisje kopen is nog maar het begin. Het moet worden gepland, het optimale huis moet worden gekozen en het algemene concept van het ontwerp moet worden ontwikkeld. In dit artikel zullen we verschillende projecten voor landhuizen bespreken. Van de kleinste voor één kamer tot zeer ruime - voor ...

Je kunt ook stenen gebruiken. Het is alleen belangrijk om de vruchtbare laag te verwijderen

Huishouden of huishouden op het platteland is een grote hulp. Zelfs een dozijn kippen krijgen eieren en vlees. Het eerste dat u moet doen, is een kippenhok bouwen voor 10-20 kippen. De constructie kan vrij goedkoop zijn.

Er kan meer worden gedaan - er is nooit veel ruimte op de veranda

Een veel gekocht suburbaan gebied is een deel van een akker met meterslang onkruid. Om de "wilde flora" te bestrijden, heb je een soort toevluchtsoord nodig - om te rusten, om kracht te krijgen voor een nieuwe fase van de strijd. Een huis bouwen in een open veld is niet het slimste idee, denken ze ...

Verwarmde metalen douchetank

Een buitendouche op het platteland is al een noodzaak. Het is zo fijn om je op te frissen na "rust". Welnu, om het water warm en in voldoende hoeveelheden te laten zijn, is een douchetank nodig.

Voor een normale gezondheid zijn bepaalde voorwaarden vereist

Het fokken van konijnen vereist geduld en kennis van hun fysiologie. Zonder dit is het niet mogelijk om resultaten te boeken.In de winter voelen konijnen zich beter in een speciaal aangewezen verwarmde kamer, een konijnenhok genaamd. Voor thuiskweek is een kleine schuur van het frametype geschikt.

Varkensstal uit een bar - OSB is aan de buitenkant genaaid (volgende foto)

Het is beter om varkens te fokken in een speciaal daarvoor bestemde ruimte, en niet samen met ander vee. U kunt met uw eigen handen een varkensstal bouwen van goedkoop materiaal bij u in de buurt. Het is belangrijk om de kenmerken te kennen om de maten en verhoudingen correct te berekenen.

Hive body voor 12 frames

Zowel beginnende als ervaren imkers komen tot de conclusie dat het beter is om met eigen handen een bijenkorf te maken. U bent zeker van de kwaliteit van uw eigen product, als u het moet ontwikkelen, kunt u snel de ontbrekende onderdelen maken. Hoe u zelf netelroos kunt maken, wordt besproken.

Verwarming

Dak

Deuren