DIY-vloer

Een betrouwbare, warme, mooie vloer is een onderdeel van comfort en gezelligheid in elke kamer, en nog meer in een huis of appartement. Afhankelijk van het doel van de kamer kan deze aarden, hout of beton zijn. Aarden wordt gemaakt in achterkamers, en zelfs dan, in de afgelopen jaren, niet vaak. Hout en beton - zijn bijna overal te vinden. De exacte cake (de opeenvolging van lagen van materialen en hun dikte) wordt ontwikkeld op basis van specifieke omstandigheden: klimaat, het doel van de kamer en de wensen van de eigenaar. Deze cake kan ook een verwarmingssysteem bevatten - warme vloer. Hij kan zijn water, kan zijn - elektrisch... Met of zonder verwarming, materialen worden in een strikte volgorde gestapeld, naleving van de technologie is een voorwaarde voor duurzaamheid.

Bij het leggen van een vloer in natte ruimtes is een proces zoals waterdicht maken noodzakelijk. Het dient om de onderliggende structuren te beschermen tegen vochtlekkage en vernietiging als gevolg van de impact. Waterdichtmakende materialen zijn van het rol- of coatingtype. De laatste zijn betrouwbaarder, maar goedkoper - rol.

Last but not least is het proces de installatie van de vloerbedekking. De prestatiekenmerken van de vloer zijn grotendeels afhankelijk van de afwerking. Het is dus noodzakelijk om niet alleen vanuit esthetisch oogpunt te kiezen, maar ook rekening te houden met hun kenmerken.

 

houten vloerverf

Moderne afwerkingstechnologieën bieden tientallen opties voor het decoreren van de vloer - praktisch en duurzaam, en ontwerpideeën voor een stijlvolle vloer zijn echt heerlijk. Een van de klassieke methoden - het schilderen van een houten vloer - verliest zijn relevantie echter niet, waardoor de kleur van de vloerbedekking in ...

Wat is de beste oplossing voor dekvloeren? Zand of fijn grindgrindbeton

Bijna alle moderne vloerbedekkingen hebben een vlakke ondergrond nodig, wat het gemakkelijkst te realiseren is met een dekvloer. Het proces duurt lang. U zult waarschijnlijk ongeveer een maand moeten wachten voordat u de vloer legt, maar de vloer zal betrouwbaar zijn. Het is het goedkoopst om een ​​dekvloeroplossing te maken van een mengsel ...

Twee soorten ontwerpen van de verbinding van tegels en laminaat - met en zonder dorpel

Bij het verbinden van twee materialen die qua textuur en textuur verschillen, is het nodig om op de een of andere manier de plaats van hun verbinding te regelen. In dit artikel bespreken we hoe je laminaat en tegels mooi kunt verbinden. De methoden zijn verschillend, evenals de resultaten.

Kunststof plint - een praktische oplossing

De laatste fase bij het scheiden van het pand is het plaatsen van plinten. Dit is de finishing touch die het interieur compleet maakt. In plaats van de gebruikelijke houten planken wordt steeds vaker een kunststof plint gebruikt. Het heeft lage kosten, is eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Linoleum wordt op parket, tegels of ander linoleum gelegd. Maar slechts op één voorwaarde: de basis moet vlak zijn

Linoleum is een praktische en aantrekkelijke vloerbedekking die wordt aangetroffen in huizen, appartementen, zomerhuisjes, kantoren, winkelcentra, openbare instellingen ... Bijna overal. Hoe linoleum te leggen, hoe het goed te doen - lees verder.

Grenen of sparren gegroefde plaat onder vernis gaat lang mee

Vloeren is een langverwachte fase in de overgang van de toestand "wanneer zal deze constructie eindigen" naar de toestand "het lijkt erop dat hij binnenkort zal eindigen". Het pand krijgt een min of meer normale uitstraling, het is gemakkelijker om de oppervlakte en het volume te beoordelen. Op open sporen, veranda's, in utiliteitsblokken wordt een plankenvloer gelegd van ...

Als u een goede vloerbedekking nodig heeft, behoren vinyltegels tot de mogelijkheden

Het kiezen van een vloerbedekking is een hele klus. Het moet betrouwbaar, slijtvast, mooi, antislip en duurzaam zijn. Het is ook wenselijk dat het gemakkelijk past. Aan al deze voorwaarden wordt voldaan door PVC-vloertegels.

Foto-geprinte kurk

Kurk is een uitstekende vloerbedekking als u een ‘stille’, aangenaam aanvoelende, warme vloer wilt. De installatie van kurk verschilt sterk, afhankelijk van het type materiaal dat wordt gekozen.Een kasteelkurkvloer is eenvoudig te plaatsen, een zelfklevende vloer vereist enige kennis. Maar daarmee en ...

Een van de belangrijke voordelen is dat de kurkvloer warm en zacht is

Vloerbedekking is bijna het belangrijkste element van interieurdecoratie. Het moet duurzaam, mooi en gemakkelijk schoon te maken zijn. Het is wenselijk dat het aangenaam is om erop te lopen en ook dat uw voeten niet bevriezen. Aan al deze kwaliteiten wordt voldaan door een vloerbedekking van ...

Voorbeeld van een collector voor vloerverwarming met een mengeenheid en een circulatiepomp

Bij het installeren van water-vloerverwarming wordt een aanzienlijk aantal buizen gelegd - verschillende secties, die contouren worden genoemd. Ze zijn allemaal verbonden met een apparaat dat koelvloeistof verdeelt en verzamelt - een opvangbak voor een warme vloer.

Verwarming

Dak

Deuren