Badkamer: badkamer en toilet

Een badkamer versieren is een van de moeilijkste taken. Naast ontwerptaken - design ontwikkeling en de selectie van afwerkingsmaterialen - u moet zorgen voor de technische componenten. Badkamer: badkamer en toilet, vereist de levering van verschillende technische systemen. Elektriciteit, sanitair, riolering, ventilatie... Pas daarna beginnen ze met het afronden van het werk en pas dan - aan de installatie en aansluiting van sanitair.

De meest gebruikelijke manier om een ​​badkamer te versieren is met keramische tegels of porselein. Met je eigen handen tegels op de muren leggen niet gemakkelijk, maar mogelijk. Maar niet iedereen houdt van dit soort decoratie - het is te koud en de sfeer is niet "huiselijk". U kunt een andere optie kiezen voor wanddecoratie hier.

De keuze van het sanitair kan evenveel tijd kosten als het afwerken, dus u moet vroeg beginnen. Bovendien kunnen bij het bedraden van de watertoevoer en de riolering afmetingen nodig zijn om de aansluitingen te installeren. De installatie van sanitair zelf kan plaatsvinden tijdens het afwerken (dit is hoe zet een bad, maak een douchecabine van tegels), of erna (installatie van een afgewerkte douchecabine, installatie van een toilet, gootstenen, installatie van een verwarmde handdoekdroger en een hygiënische douche).

 

De meeste moderne cabines zijn gemaakt van polymeer en glas

De aanwezigheid van een douche in een huis of appartement is al lang een noodzaak. Bovendien kunnen douchecabines door de afmetingen zelfs in de kleinste ruimte worden gemaakt.

De hoogte van het spoelbakopzetstuk wordt door jou gekozen

Reparatie is altijd nieuwe en nieuwe uitdagingen. Zo'n ogenschijnlijk simpele vraag over op welk niveau de gootsteen moet worden opgehangen. Of het kan verwarrend zijn. Nee echt. Hoe hoog moet de gootsteen in de badkamer zijn om comfortabel in het gebruik te zijn. Wij, …

Glazen schalen die je nog nooit hebt gezien

De badkamer is een van de meest bezochte plekken in ons huis. De indeling is dus heel belangrijk. Allereerst moet u een toilet kiezen. Het is gemakkelijker om te focussen op standaardformaten. Voor bijna elke smaak zijn er geschikte modellen te vinden.

Welke badkamerplanken om uit te kiezen?

De badkamer is een van de kleinste kamers, maar het kost veel tijd en geld om deze uit te rusten. Het grootste probleem bij de keuze van materialen is dat ze een hoge luchtvochtigheid moeten verdragen. In dit artikel zullen we het hebben over badkamerplanken. Over, …

Toiletmeubelen zijn te bestellen bij de meubelwinkel

Vaak zijn er problemen met de opslagruimte voor huishoudelijke chemicaliën. Allerlei soorten poeders, reinigingsmiddelen, spoelmiddelen ... Er zijn er steeds meer en meestal is er geen plek om ze op te slaan. De badkamer is te vochtig, de keuken is niet zo aangenaam, omdat ze vreemde geuren kunnen verspreiden, met koken ...

De laatste hand aan het ontwerp van de badkamer is de keuze uit planken, kopjes, handdoekhouders en al het andere dat gezelligheid creëert en het gebruik van de kamer gemakkelijk maakt. Al deze "dingen" worden "badkameraccessoires" genoemd en het kiezen ervan is geen gemakkelijke taak.

Schuifbare badgordijnen zijn gemaakt van glas of kunststof

Een badkamer is een van de kleinste kamers in een huis of appartement, maar de uitrusting en indeling is erg moeilijk. Binnen zijn er moeilijke werkomstandigheden en een groot aantal communicatiemiddelen, apparatuur die het gebruik ervan comfortabeler maakt. Om je bijvoorbeeld geen zorgen te maken ...

De combinatie van tegels in de badkamer van verschillende kleuren en texturen

Meestal is de badkamer betegeld. Dit materiaal is duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Maar de kosten van dergelijke reparaties zijn aanzienlijk, daarom proberen ze alles zo te regelen dat de badkamer er gedurende een lange periode op de beste manier uitziet. Om dit probleem op te lossen, wordt er zorgvuldig een collectie gekozen, ...

Badkamer behang

Het renoveren van een badkamer is geen goedkoop genoegen, maar er zijn afwerkingsmaterialen waarmee je de kamer snel op orde kunt brengen tegen een klein bedrag. De muren kunnen bijvoorbeeld worden versierd met behang. Welk behang voor de badkamer kan worden gebruikt - in het artikel.

Verwijderen van oude afwerkingen van alle oppervlakken

Als u besluit om uw eigen badkamerreparaties uit te voeren, is het belangrijk om de volgorde van reparaties in de badkamer te kennen. De ene fase moet de andere volgen, omdat een overtreding van de volgorde van acties leidt tot fouten die tijdens het gebruik optreden.

Verwarming

Dak

Deuren