Hoe een deur te openen zonder sleutel als de deur is dichtgeslagen of de sleutel is verloren

Meestal hebben de eigenaren van appartementen of landhuizen verschillende sets sleutels voor de voordeuren. Mensen nemen echter maar één set mee naar het werk, naar de winkel of op reis naar andere plaatsen. Daarom is er in een situatie waarin de sleutels verloren zijn gegaan, een probleem met de toegang tot het pand. Het is mogelijk om de onaangename situatie te corrigeren en bij het object te komen als u het deurslot opent. Dezelfde operatie zal moeten worden uitgevoerd wanneer de deuren worden dichtgeslagen en de sleutels thuis blijven.

verloren sleutels

U kunt voor hulp contact opnemen met de beheermaatschappij. De slotenmaker van de organisatie kan het slot pakken, maar beschikt niet over de nodige vakkennis. Daarom is er een grote kans op schade aan de deurconstructie.

De beste optie om het voordeurslot zonder sleutel te openen en het canvas met de kist niet te beschadigen, is contact opnemen met de hulpdienst. Een medewerker van een gespecialiseerde organisatie heeft kennis, ervaring en de nodige tools. Hierdoor is het mogelijk om de deur snel te openen zonder sleutel met minimale vervolgkosten.

het slot openen door een specialist

Het slot van de voordeur openen door een specialist

De kapitein zal echter moeten bewijzen dat dit uw huis of appartement is en dat u hier woont. Meestal wordt hiervoor een paspoort getoond. Bij gebrek aan een document wordt een politieagent uitgenodigd.

Als het niet mogelijk is om een ​​specialist te bellen, moet u de aanbevelingen van professionals gebruiken met betrekking tot het openen van de ingang en binnendeurconstructies. Tips zullen u helpen te begrijpen hoe u de deur van het huis zonder sleutel zelf kunt openen.

Manieren om het slot te openen zonder sleutel op de voordeur

Het is heel goed mogelijk om het slot zonder sleutel zelf te openen op een metalen voordeur, als u het ontwerp en het principe van het vergrendelingsmechanisme kent. Het proces hangt af van het type mechanisme en wordt ingewikkelder wanneer een merkslot in de deurconstructie wordt geïnstalleerd. Bovendien zijn metalen toegangsdeuren meestal uitgerust met ten minste twee sloten en kunnen ze extra beveiligingsapparatuur hebben.

U moet weten hoe u het slot moet openen als u de sleutel kwijtraakt en wanneer deze in het mechanisme breekt. In het tweede geval begint het openen van de vergrendeling nadat het vuil is verwijderd. Dit proces verloopt als volgt:

 • Smeer het slot in met machineolie of een ander geschikt middel (er zijn sprays) door het meerdere keren in het sleutelgat te laten vallen.
 • Het duurt even voordat de substantie zich gelijkmatig in het sleutelgat verspreidt.
 • De rest van de sleutel wordt met een tang uitgetrokken. Het kan ook met de hand worden verwijderd als er een stuk van voldoende lengte uit het slot steekt. Als het mogelijk was om het kapotte deel van de sleutel op te pakken, zwaait het en wordt tegelijkertijd naar zich toe getrokken.

  draai het sleutelfragment met een tang om

  Als er een kans is om het te grijpen, draaien we het sleutelfragment met een tang

 • Als het stuk niet kan worden gepakt, worden twee dunne metalen staafjes in het sleutelgat gestoken naast de rest van de sleutel. U kunt met breinaalden werken. Het ingevoegde "gereedschap" moet naar u toe worden gedrukt en getrokken.

Nadat het vuil is verwijderd, wordt het aanbevolen om het naar de werkplaats te brengen. De kapitein kan een duplicaat van de sleutel maken en in dit geval zal het probleem van het openen van het deurslot worden opgelost.

Hoe je snel een cilinderslot opent zonder sleutel

Cilindrische vergrendelingsmechanismen zijn geïnstalleerd op moderne toegangsdeurconstructies, omdat het betrouwbaardere vergrendelingsinrichtingen zijn. Om zo'n slot te openen, moet u het ontwerp kennen.

Het stationaire centrale element van het slot is gemaakt in de vorm van een cilinder. Naast de pinnen (pinnen) zit er in het vergrendelingsmechanisme nog een plug, een blok met veren en een losse veer.

cilinderslot

Cilinderslot

De pinnen zijn op verschillende dieptes geplaatst. Sommige hiervan voorkomen dat de cilinder vrij ronddraait. Er zitten inkepingen in de sleutel van het cilinderslot. Zij zijn het die de pennen de positie laten innemen waarin de cilinder van het vergrendelingsmechanisme draait. Hierdoor wordt de dagschoot geactiveerd en neemt de nachtschoot een zodanige plaats in dat het slot opengaat.

Het aantal groeven op het sleutelbladlichaam is gelijk aan het aantal pinnen in het slot. Met hun toename wordt het proces om het vergrendelingsmechanisme te verbreken gecompliceerder. Ondanks de moeilijkheid van het proces is het openen van cilindrische sloten mogelijk met een van de volgende methoden.

De eerste manier

Het cilindrische vergrendelingsmechanisme kan worden geopend met behulp van de slagmethode. Dit is een universele manier. Het heet stoten. Na een krachtige stoot (stoot) springen de pennen uit de cilinder.

open het slot met een stoot

Door een fractie van een seconde op de toets te drukken, worden de pinnen uitgelijnd en is het mogelijk om de larve te draaien

Tweede manier

Met behulp van een dikke plaat met een scherp uiteinde is het mogelijk om een ​​cilindervormig deurslot te openen. Om deze methode te implementeren, is het nodig om het "gereedschap" in de put te steken en hard op het vergrendelingsmechanisme te drukken. Het scherpe uiteinde van de plaat zal de uitstekende pinnen afbreken die voorkomen dat de cilinder beweegt.

Derde manier

Een elektrische boor kan ook worden gebruikt om het voordeurslot te openen. Assen met veren worden geboord met een elektrisch gereedschap. Hierdoor kan de cilinder ongehinderd draaien.

open het slot door te boren

Nadat u de borgpennen heeft geboord, kunt u de cilinder draaien met een schroevendraaier

Wanneer het slot een versterkte bescherming in het ontwerp heeft, zal het niet werken om een ​​elektrische boormachine te gebruiken met een boormachine voor metaal. In een dergelijke situatie zou de beste optie zijn om hulp te zoeken bij een specialist in een gespecialiseerd bedrijf.

Hoe u zelf snel een sleutelloos hendelslot opent

Hefboommechanismen zijn ook betrouwbare vergrendelingsinrichtingen. Ze worden vaak geïnstalleerd op toegangsdeurconstructies. Daarom, wanneer eigenaren van onroerend goed hun sleutels verliezen, willen ze vaak het hendelslot van een ijzeren deur openen met behulp van geïmproviseerde middelen.

Om het mechanisme te openen, moet u het ontwerp van de constipatie kennen. De hefboomvergrendeling werkt door de aanwezigheid van een set platen. Elk van deze elementen heeft een specifieke vorm en werkt op de dwarsbalken. Het mechanisme heeft ook een hoofdpen. Het is bevestigd aan de centrale hendels. De pin beweegt langs de sleuven van de andere platen en bouwt de vereiste combinatie van hefbomen. Als de sleutel wordt omgedraaid, bewegen de platen in een bepaalde volgorde. Het is deze actie die de deur sluit en opent.

Het aantal platen is van invloed op de moeilijkheid om een ​​hendelslot te openen. Dergelijke vergrendelingsmechanismen zijn zeer goed bestand tegen mechanische belasting. Om deze reden wordt fysiek geweld niet aanbevolen. De beste optie is om het slot op een efficiëntere manier te openen.

De eerste manier

Het vergrendelingsmechanisme van de hendel wordt geopend met behulp van metalen vergrendelingsplectra en een geleidelijke selectie van de code:

 • om spanning in het slot te creëren, moet de hoofdsleutel in het sleutelgat tegen de hoofdplaat worden gestoken;
 • de positie van de andere hendels wordt afwisselend gewijzigd met behulp van de tweede hoofdsleutel totdat de gewenste combinatie is gevonden.

Na een succesvolle selectie van de gewenste positie van de platen, zal de hoofdpen in het slot gaan bewegen. Hierdoor gaat de deurconstructie open.Deze methode is moeilijk te implementeren zonder ervaring. Bovendien duurt het lang om het af te ronden.

het openen van een hefboomslot met hoofdsleutels

De hendelvergrendeling openen

Tweede manier

Als u de hoofdpen verwijdert, kunt u ook de hefboomvergrendeling openen. Door deze handeling kan de hoofdplaat vrij bewegen. De methode is vrij ingewikkeld, omdat het apparaat zich achter de deur bevindt en u precies moet weten waar u moet boren.

We openen het tandheugel-slot zonder sleutel

Vergrendelingsmechanismen van dit type onderscheiden zich door uitstekende sterkte. Daarom is het niet aan te raden om de tandheugelvergrendelingen met slagen te openen. Het is beter om meer humane methoden te gebruiken die de structuur niet beschadigen. Om ze te implementeren, moet u de structuur van een tandheugelvergrendeling kennen:

 • gegalvaniseerd lichaam;
 • metalen vergrendelingsdwarsbalken met uitgesneden groeven;
 • veerelementen voor het naar buiten duwen van de dwarsbalken tijdens het sluiten van het vergrendelingsmechanisme;
 • een sleutel in de vorm van een metalen platte staaf of met een doorsnede in de vorm van een rechthoek.

Dankzij het eenvoudige ontwerp van het tandheugelvergrendelingsmechanisme zijn voorzichtige openingsmethoden eenvoudig te implementeren.

tandheugel apparaat

Rack lock-apparaat

De eerste manier

Deze methode wordt uitgevoerd met behulp van twee platte schroevendraaiers van kleine dikte. Het gereedschap moet tegelijkertijd in het sleutelgat worden geplaatst. Het slot wordt in de volgende volgorde geopend:

 • de eerste schroevendraaier wordt in het sleutelgat gestoken en op de inkepingen van de rail geïnstalleerd, waardoor deze naar de zijkant kan worden verplaatst;
 • de tweede schroevendraaier wordt ook door het sleutelgat in het slot gestoken, zodat de rail na de verschuiving niet van positie verandert.

Verder is het nodig om stap 1 en 2 te herhalen totdat de constipatie begint. Indien nodig kunt u een groter sleutelgat boren.

Tweede manier

Deze methode kan worden geïmplementeerd als er een opening is tussen het canvas en de doos. Steek een koevoet in de opening en maximaliseer de opening. Als de acties succesvol zijn, wordt een platte schroevendraaier genomen. Met zijn hulp worden de dwarsbalken door een grotere opening in het slot geduwd.

Hoe u snel een hangslot opent

Het hangslotmechanisme openen zonder sleutel is vrij eenvoudig omdat dergelijke modellen niet erg duurzaam zijn. Ze worden vaak gebruikt in bijgebouwen om de toegang tot nutsvoorzieningen of kelders te beperken.

Net als bij andere mechanismen, moet u, om zelf een sleutelloos hangslot te openen, het ontwerp kennen. Er zijn echter verschillende soorten constipatie in de schuur:

 • Open mechanisme, waarin de lieveling een gebogen vorm heeft.
 • Gesloten apparaat met vergrendelingsdeel volledig verborgen in de behuizing.
 • Halfgesloten slot met een pin in plaats van een lieveling. Het vergrendelingselement is gedeeltelijk verborgen in de behuizing.
 • Een paddestoelvormig scharnierend slot, dat een pin heeft in plaats van een schat, bijna volledig verborgen in de koffer.

Om een ​​hangslot te openen, moet u ook het type vergrendelingsmechanisme in het product kennen. De basis van dit deel van het vergrendelingsapparaat kan een cilinder, schroef, hendels, schijven zijn. Er zijn ook modellen hangsloten die kunnen worden vergrendeld door een code in te stellen. Het type intern mechanisme bepaalt de methode om het hangslot zonder sleutel te openen.

1 manier

Een open vergrendelingsmechanisme met een uitstekende geur wordt opengebroken met een gewone koevoet. Je kunt ook een ijzerzaag gebruiken voor metaal. Deze tool zal de lieveling kunnen snijden.

open het slot met open sleutels

Een eenvoudig genoeg manier om het slot gewoon te breken als er geen koevoet is

Met twee sleutels kan het slot worden verbroken. Om dit te doen, moet je een hulpmiddel aan elke lieveling bevestigen. In dit geval moeten de toetsen elkaar met de buitenste randen raken. De volgende stap is om te proberen de vrije delen van de tool te forceren. Na deze actie zou het mechanisme moeten barsten in het gebied van de grendel.

2 wegen

Deze optie wordt gerealiseerd met een klein stukje uit een blikje. Het is voorgevouwen vanaf één rand.Vervolgens wordt de rechte zijde van het vel in de opening tussen het vergrendelingselement en het lichaam gestoken. Vervolgens wordt de plaat in het slot geschoven en gedraaid. Als gevolg van deze acties wordt het vergrendelingsmechanisme naar de zijkant teruggetrokken.

het slot openen met een plaat

Het slot openen met een plaat

Hoe een binnenslot te openen zonder sleutel

Als het onmogelijk is om de binnendeur te openen, zien veel eigenaren van onroerend goed de enige uitweg - om de structuur van de scharnieren te verwijderen. U kunt deze procedure uitvoeren wanneer u zich in de kamer bevindt. De bewerking wordt uitgevoerd door de decoratieve plug te verwijderen en de pin uit het beslag te verwijderen. Daarna kan het deurblad eenvoudig uit de doos worden gehaald.

Binnendeuren zijn uitgerust met eenvoudige vergrendelingsmechanismen. Daarom kan het probleem van het openen van een dichtgeslagen binnendeur gemakkelijk en snel worden opgelost. Dit is vooral belangrijk wanneer een klein kind geblokkeerd is in de kamer.

De grendel is van binnenuit gesloten

Binnendeuren zijn meestal voorzien van sloten met een sleutel aan de binnenkant van de structuur. Zij is het die op zijn plaats kan klikken als je tijdens het sluiten scherp aan de hendel trekt.

verwijder het slot van de binnendeur

Wanneer deze situatie zich heeft voorgedaan en de deur is dichtgeslagen, is het nodig om van buitenaf een klein gaatje in het slot te vinden. Dan moet je er een dun metalen voorwerp in steken. In de meeste gevallen wordt hiervoor een breinaald gebruikt. De actie zal de knop naar buiten duwen, wat zal leiden tot het openen van het deurblad.

Opties voor het openen van een binnendeur met een slot

Als er een slot met sleutel in de binnendeur zit, wordt het inbraakproces ingewikkelder. Om het slot te openen, moet u eerst aan de hendel trekken. Door deze actie kan de nachtschoot terugveren als het vergrendelingsmechanisme los zit. Anders moet u een klein metalen voorwerp gebruiken dat in het sleutelgat past. Dit gereedschap moet langzaam worden rondgedraaid om de pinnen te laten bewegen.

De methode om de deur te openen, hangt af van hoe de deur is geïnstalleerd. Hier zijn een paar:

 • demonteer de scharnieren of snij ze zelfs door;

  demonteer het deurscharnier

  Deurscharnieren zijn demontabel

 • knijp de deur uit de stijl;
 • schuif de grendel met iets plats (blik, bankpas),
 • probeer andere sleutels, aangezien de kwaliteit van de sloten niet hoog is, kan het werken

Conclusie

Als u uw sleutels verliest of in een situatie met een dichtslaande deur, is er geen reden tot paniek. Fabrikanten hebben nog geen mechanismen bedacht die niet kunnen worden geopend. Daarom is het noodzakelijk om de situatie adequaat te beoordelen en de juiste verdere maatregelen te nemen.

Het wordt aanbevolen om meerdere dubbele sleutels te maken om te voorkomen dat u de vergrendelingsmechanismen opent en een master van een gespecialiseerd bedrijf belt. Ze moeten worden gedeponeerd bij familieleden of goede vrienden.

Vergelijkbare berichten

Voeg een reactie toe

Verwarming

Dak

Deuren